De Technologieco. van Shenzhenhuayixin, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Huayixin Technology Co., Ltd.

Shenzhen Huayixin Technology Co., Ltd.

1 2 3
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Globale Telecommunicatie
Aantal werknemers : 100~200
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 60% - 70%

Is de de Vezel Optische Technologie van Shenzhenhuayixin een belangrijk bedrijf in zich het ontwikkelen en de verwerkende geavanceerde vezel optische producten, maken hoofdzakelijk tot vezel optische binnen en openluchtkabel, de waterdichte verbindingsdraad van CPRI, MPO/MTP-verbindingsdraad, standaardvezel optische verbindingsdraad en PLC Splitser. Huayixin wint de eretitel van Nationale High-tech onderneming door Shenzhen overheid in 2019.

 

Met jaren ervaringen in de vezel optische industrie, is onze fabriek volledig uitgerust meer dan 3600 vierkante meters en meer dan 26 niet stofproductielijnen. Ongeveer 200 goedgetrainde personeelsleden en ingenieurs dragen tot onze trotse producten bij. Wij hebben 6 productielijnen voor vezel optische kabel, 3 lopende band van de hoge normmpo/mtp verbindingsdraad, 6 productielijnen voor standaardverbindingsdraad en 8 PLC productielijnen van de Splitsersproductie lines.3 voor snelle schakelaars.

 

De meest geavanceerde ingevoerde oppoetsende materiaal en het testen instrumenten laten onze producten toe etc. hebben super kwaliteit, zoals de oppoetsende machine van Senko, interferometer, automatische schoonmakende machine en EXFO, VIAVI OTDR, JGR.

 

Elk van onze optische producten zijn volgzame RoHS en ook verkregen ISO9001, ISO14001-certificatie van Huayixin. Onze hoogte - de kwaliteitsproducten en de opmerkelijke de dienstwinst de klant van al wereld, Carefiber voeren zijn vezel optische producten zoals aan Frankrijk uit overzee op de markt te brengen, zien optisch Duitsland, Engeland, Amerika, Mexico, Brazilië, Zuid-Afrika, Ecuador, de vezel van Peru enz. Huayixin met u samen te werken ernaar uit.

Contactgegevens
Shenzhen Huayixin Technology Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons